Recenzije o EroFertil

 • Davor
  U mladosti nije cijenio zdravlje, lako se odijevao. Jednom, na temperaturama ispod nule, morao sam dugo stajati na hladnoći. Prvo su počeli problemi s erekcijom, a zatim su nagoni za mokrenjem postali sve češći. Otišla sam urologu, savjetovao je EroFertil. u početku nisam vjerovao u učinkovitost kapsula, ali nakon mjesec dana upotrebe svi su problemi nestali.
  EroFertil
 • Damir
  Dugo nije bilo stalne djevojke, seks 1-2 puta mjesečno. Problemi su počeli, nestao je interes za intimnost. Erekcija je postala nestabilna i mogla bi nestati u najnepovoljnijem trenutku. Pojavio se stalni partner, ali problemi s potencijom stvarali su neugodnosti. Naručio sam erofertil, nakon korištenja potencija je oporavljena.
  EroFertil
 • Damir
  Problemi s erekcijom, liječnik je dijagnosticirao neplodnost. Nisam znao što učiniti. Uzeo je sintetičke droge, ali učinak je bio nula. Savjetovan je EroFertil. U početku mi je bilo neugodno što se prodaje samo na Internetu. Ali nakon završetka tečaja liječenja bio sam zadovoljan. Izdržljivost u krevetu se povećala. Stanice sperme postale su aktivne. Moja supruga i ja planiramo dijete.
  EroFertil
 • Tena
  Suprug je imao problema u krevetu. Započeli su kompleksi, živčani slomovi. Prijatelj je savjetovao erofertil. Suprug je bio skeptičan prema ovom lijeku. No, nakon tjedan dana korištenja, erekcija se pojačala, odnos se produžio.
  EroFertil
 • Nikolina
  EroFertil kapsule stvarno djeluju složeno. Nestale su poremećaji erekcije, mokrenje je postalo redovito, počeo sam dobivati pravo zadovoljstvo iz intime. Primijetio sam da je nestao emocionalni stres, mogu se u potpunosti koncentrirati na svog partnera.
  EroFertil
Korisnička ocijena EroFertil
4.4
21